طرز تهیه چیزکیک نوتلا
چیزکیک نوتلا، چیزکیکی خوشمزه و پرطرفدار است که طرز تهیه آن را مشاهده میکنید.
وب سایت ایزی پز - صفورا گوشه گیر: چیزکیک نوتلا، چیزکیکی خوشمزه و پرطرفدار است که طرز تهیه آن را مشاهده میکنید.
مواد اولیه
مواد اولیه
- ۱۰۰ گرم کره
- ۲ بسته کوچک بیسکویت پتی بور
- ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۵۰ گرم شکر
- ۱۸۰ گرم نوتلا
دستورپخت :
- ابتدا یک قاشق سوپخوری نوتلا و کره آب شده را در کاسه ای مخلوط کنید
- بیسکویت پتی بور را در غذاساز پودر کنید سپس پودر بیسکوییت را به مخلوط کره و نوتلا اضافه کنید و هم بزنید تا حالت چسبنده پیدا کند
- سپس مواد را کف قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر یا نیم ساعت در یخچال قرار دهید
- برای رویه چیز کیک ابتدا پنیر خامه ای و پودر شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید( در حدی که مخلوط شود)
- قالب را از یخچال خارج کنید و مواد را روی آن میریزیم و صاف میکنیم
- نوتلا را درچند قسمت پنیر میریزیم و با نوک قاشق نوتلا را به صورت دایره های کوچک روی پنیر پخش میکنیم (به اینکار اصطلاحا ماربل کردن میگوییم.) دوباره بمدت چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
نکته : میتوان به جای ماربل کردن ،نوتلا را با مخلوط شکر و پنیر مخلوط کنیم تا مخلوطی یکدست شود. ضمنا میتوانید مقدار نوتلا را افزایش دهید.
پ
نظر کاربران
چقدر بد توضيح دادين