چگونه یک دسر سه رنگ درست کنیم؟
در این مطلب طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت را برایتان آورده ایم تا در میهمانی هایتان خاص باشید.
مواد لازم:
- شکر: یک دوم پیمانه
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپ خوری
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
- شیر: یک لیتر
- تخم مرغ: یک عدد
- خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
- شکلات تلخ (ذوب شده): ۱۰۰ گرم
مواد لازم لایه پرتقالی:
- آب پرتقال: 3 پیمانه
- نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
- شکر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
شکر، آرد، نشاسته ذرت، وانیل، شیر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و غلظت یابند. ظرف را از روی حرارت بردارید و هم بزنید. خامه را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در دو ظرف بریزید و شکلات تلخ ذوب شده را به یکی از آنها اضافه و مخلوط کنید. مخلوط سفید رنگ را در ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس مخلوط شکلاتی را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.
برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، نشاسته ذرت و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. این مخلوط را در ظرف های سرو بریزید و دوباره آنها را در یخچال قرار دهید تا لایه پرتقالی خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.
ارسال نظر