دستور تهیه تارت شیر، دسر خوشمزه آفریقایی
تارت شیر یکی از دسرهای خوشمزه و معروف آفریقای جنوبی است که با یک لایه خمیر و خامه ای از شیر، شکر، تخم مرغ و آرد درست میشود.
- ½ پیمانه کره آب شده
- ۱ پیمانه شکر سفید
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ پیمانه آرد
- ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- مقدار کمی نمک
- ۴ پیمانه شیر
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ و ½ قاشق غذاخوری نشاسته
- ½ پیمانه شکر سفید
- ۲ عدد تخم مرغ زده شده
- ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
- فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- تمام مواد مورد نیاز را فراهم کنید.
- نصف پیمانه کره و ۱ پیمانه شکر را داخل ظرفی ریخته و با همزن بزنید.
- سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید.
- در ظرف دیگری ۲ پیمانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
- سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- خمیر را کف و کناره های قالب های تارت صاف کنید.
- قالب ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده اید قرار دهید. تا زمانی که رنگ آن طلایی متمایل به قهوه ای شود.
- شکر، وانیل، یک قاشق غذاخوری کره را داخل ظرف بزرگی با هم ترکیب کنید.
- گاز را روشن کنید و روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرد آن را از روی گاز بردارید.
- در ظرف دیگری ۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد، نشاسته و ½ پیمانه شکر را با هم ترکیب کنید.
- سپس دو عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید.
- مواد را هم بزنید تا مواد نرمی به دست بیاید.
- سپس آن را به مخلوط شیر اضافه کنید.
- دوباره ظرف را روی گاز قرار دهید تا بجوشد و به مدت ۵ دقیقه آن را مدام هم بزنید.
- سپس مخلوط آماده شده را روی خمیری که کف قالب پخته اید بریزید.
- در نهایت آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
ارسال نظر