«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!
توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید. توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد.
مواد لازم:
• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی توفوی سفت
• ۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
• نیم فنجان نشاسته ذرت
• ۱ قاشق چایخوری پودر ۵ ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)
• نیم فنجان پودر سوخاری
• نمک
• روغن نباتی
دستور تهیه:
۱. توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲.۵ سانتی) ببرید.
۲. یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.
۳. در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر ۵ ادویه را با هم مخلوط کنید.
۴. در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.
5. حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.
۶. در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
۷. توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.
نظر کاربران
ولي من تو برنامه غذاهاي عجيب با اندروزيمنر ديدم توفو يه مخمر فوق العاده بد بو و چندش بود
اقلا می گفتین این توفو رو باید از کجا بخریم ؟ نکنه برای خرید یه مکعب پنیر باید بریم یه سری به آشپزخونه دربار و یانگوم بزنیم ........
سلام.
توفو یا پنیر سویا رو میتونید از فروشگاه های گیاهی که تو تهران زیاد هست پیدا کنید. آدرسشم بگم؟! تو گوگلی سرچ کنین هست دیگه...