طرز تهیه خورش بادام زمینی
اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.
مواد لازم:
- ۲ پیمانه پیاز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
- ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
- ۱ پیمانه آب
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
- ½ پیمانه کره بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی
- پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
- فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
- درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
- آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
- درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
- سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
- کره بادام زمینی را اضافه کنید.
- تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
- بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
ارسال نظر