طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر
لیدی فینگر یک مدل بیسکویت اسفنجی، سبک و شیرین به شکل یک انگشت بزرگ است. این بیسکوییت ها را در دسرهای معروفی چون تیرامیسو، ترایفل و شارلوت به کار می برند.
مواد لازم:
- آرد: سه چهارم پیمانه
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپ خوری
- شکر: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): ۳ عدد
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
1. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را با هم زن بزنید.
۲. به تدریج شکر را اضافه و مخلوط کنید.
3. مواد را با سرعت بالای هم زن بزنید تا سفت و پف کرده شوند.
۴. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی با لیسک، مواد را مخلوط کنید.
5. آرد و نشاسته را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
۶. بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.
7. مواد را با لیسک مخلوط کنید.
۸. مواد را در کیسه پلاستیکی بریزید و نوک آن را با قیچی برش دهید. (می توانید از قیف قنادی نیز استفاده کنید.)
9. خمیر را مطابق شکل باریکه هایی به ضخامت و طول یک انگشت و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.
۱۰. سینی را حدود ۱۰ الی ۱۱ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند.
نظر کاربران
این دستور کاملا اشتباهه!!!!
۱-زرده تخم مرغ باید جدا گانه مثل سفیده ها زده بشه!!!
۲-اصلا احتیاجی به نشاسته نیست!!!