روشهای برشته کردن تخمه کدو
کدو تنبل یکی از میوههای پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده کرد.
گام اول: کدو را نصف کنید و دانه ها را بیرون بیاورید و لایه های چسبیده به تخمه ها را از آن ها جدا کنید.
گام دوم: تخمه را تمیز بشوئید و روی یک دستمال کاغذی بریزید و خشک کنید. سپس فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
مواد مورد نیاز:
- ½ پیمانه تخمه کدو
- ½ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- تخمه ها را داخل ظرفی بریزید و کره و نمک و فلفل را روی آن ها بریزید.
- سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی لبه های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای شود آماده خوردن است.
روش دوم
مواد مورد نیاز:
- ½ پیمانه تخمه کدو
- ½ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ½ قاشق چای خوری دارچین
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- تخمه ها را داخل ظرفی ریخته و با کره، شکر و دارچین ترکیب کنید.
- سپس تخمه ها را روی یک کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. وسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید. زمانی که کناره های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای باشد آماده خوردن است.
روش سوم
مواد مورد نیاز:
- ½ پیمانه تخمه کدو
- ½ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ½ قاشق چای خوری رزماری خشک
- تخمه ها را با کره، فلفل، نمک و رزماری ترکیب کنید. سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اواسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید.
نظر کاربران
ツ