بیسکوییت کرانچ نارگیلی
بیسکویت کرانچ نارگیلی، یک بیسکویت بسیار خوشمزه و عالی است که می توانید از آن برای پذیرایی از عزیزانتان استفاده کنید.
مواد لازم:
- کره: 120 گر
- پودر قند: 150 گرم
- آرد: 210 گرم
- نشاسته ذرت (سفیدرنگ): 38 گرم
- اسانس وانیل: یک ق چ
- تخم مرغ: یک عدد زرده + نصف سفیده
- پودر نارگیل: 50 گرم
- بیکینگ پودر: سه ق چ
مواد رویه:
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- پودر نارگیل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت تقریبی سه دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کرمی شکل شود. تخم مرغ را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید. سپس اسانس وانیل را نیز بیافزایید و هم بزنید. همزن را خاموش کرده ترکیب آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را بیافزایید و با لیسک مخلوط کنید.
خمیر کمی چسبندگی دارد که این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود. خمیر را با روکش حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مقادیر خیلی کم از خمیر برداشته بین دو لایه کیسه فریزر که آرد پاشی نموده اید با وردنه به ضخامت تقریبی ۳ میلی متر باز نموده و کاتر گرد بزنید و در سینی فر بچینید.
خمیرهای کاتر خورده را حدود 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس با سفیده تخم مرغ رومال نمایید و رویش پودر نارگیل بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 12 تا1 5 دقیقه بپزید در حدی که لبه های بیسکویت ها طلایی شود. سپس با یک کاردک بیسکویت ها را از سینی جدا نمایید و روی توری فلزی خنک کنید.
ارسال نظر