آموزش تصویری: تهیه نان زیتون و پونه
نمیتوان در مقابل این نان خانگی تازه و خوشمزه با طعم و رایحه پونه کوهی مقاومت کرد.
مواد لازم:
- مقدار کمی شکر
- یک قاشق غذاخوری خمیرمایه (مخمر)
- یک و یک چهارم پیمانه آب
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری جعفری تازه
- یک قاشق غذاخوری پونه کوهی
- ۲ پیمانه آرد
- نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه (اختیاری)
- ۲ قاشق غذاخوری زیتون سیاه
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک کمی شکر را با مخمر و ۲ قاشق غذاخوری آب گرم ترکیب کنید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را کنار بگذارید.
روغن زیتون را حرارت داده و برگهای جعفری و پونه را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا کمی ترد شوند و کنار بگذارید.
آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و جعفری و پونه تفت داده شده را همراه با روغن داخل آن بریزید. اگر دوست دارید فلفل سیاه را هم در این قسمت اضافه کنید.
مخلوط مایه خمیر را اضافه کرده و به تدریج باقی آب را داخل آن بریزید تا خمیر نرم و کش دار شود.
روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و یک جای گرم قرار دهید تا اندازه خمیر دو برابر شود.
قالبتان را با روغن زیتون چرب کنید و تعدادی زیتون سیاههای برش داده شده را کف قالب بچینید.
وقتی خمیر دو برابر شد، باقیمانده زیتونها و نمک را داخل خمیر بریزید و خوب ترکیب کنید.
خمیر را داخل قالب بریزید. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی در مرکز آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید.
داغ میل کنید.
ارسال نظر