بیسکوییت بادام هندی و کارامل
بیسکوئیت بادام هندی یک خوراکی مقوی برای کودکان هستش که بچه ها می تونن توی مدرسه هم ازش استفاده کنن.
- آرد یک و دو سوم پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- بادام هندی دو و نیم پیمانه
- روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۱۱۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- تافی ۲۰۰ گرم
- خامه ۱/۴ پیمانه

۱- از بادام هندی شور برشته شده استفاده کنید. ۱ پیمانه از اون رو خرد کنید و کنار بذارید.
2- مقدار دقیق روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری به علاوه ۱ قاشق چای خوری هست.
۳- از تافی کاراملی استفاده کنید.
4- با این میزان مواد حدود ۳۶ عدد بیسکویت خواهید خواهید داشت.
- از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و نمک رو با هم الک کنید.
- یک و نیم پیمانه بادام هندی رو در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید. روغن رو اضافه کنید و مواد رو برای ۲ دقیقه دیگه تا کاملا یکدست بشه، بزنید.
- ترکیب بادام هندی رو به همراه کره (به دمای اتاق) و شکر در کاسه بریزید و با همزن برقی برای حدود ۲ دقیقه تا نرم بشه، بزنید. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. سرعت همزن رو کم کنید و آرد رو به تدریج اضافه کنید. بادام هندی خرد شده رو هم اضافه کنید.
- خمیر رو به شکل گلوله های ۴ سانتی متری گرد کنید و با ۵ سانتی متر فاصله از هم در سینی فر که در اون کاغذ روغنی پهن کردید، بذارید.
- بیسکویت ها رو برای ۶ دقیقه بپزید. بعد با کفگیر اون ها رو پهن کنید و برای ۶ تا ۷ دقیقه دیگه تا از زیر طلایی بشن، بپزید. بذارید تا روی توری کاملا خنک بشن.
- در این میان، تافی ها رو به همراه خامه در قابلمه کوچکی روی حرارت پایین، آب کنید (مدام اون ها رو هم بزنید). بذارید تا کارامل کمی خنک بشه و بعد اون رو با قاشق روی بیسکویت ها بریزید و کنار بذارید تا سفت بشه
ارسال نظر