لقمه های ترد بوفالوی اتمی!
اینکه نام این غذا از کجا آمده است برای ما هم مشخص نیست و با آنکه نام آن چندان جالب نیست، ولی مزه آن فوق العاده است.
برترین ها: اینکه نام این غذا از کجا آمده است برای ما هم مشخص نیست و با آنکه نام آن چندان جالب نیست، ولی مزه آن فوق العاده است.
مواد لازم:
- ۱۰ عدد فلفل هالپانو
- ۱۰ برش ژامبون یا فیله مرغ
- ۱۰ عدد سوسیس کوچک
- ۱ فنجان پنیر خامه ای
- ۱ فنجان پنیر مونتری رنده شده
- ۱ قاشق چایخوری فلفل
- ۲ عدد پیازچه، خرد شده
دستور تهیه:
1. فلفل ها را از طول ببرید. با یک قاشق بافت داخلی و تخم های آن را درآورید. اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، بعد از درآوردن تخم ها، آنها را چهار قسمت کنید.
۲. پنیر خامه ای، پنیر مونتری، فلفل و پیازچه های خرد شده را مخلوط کنید. حالا این مخلوط را داخل برش های فلفل بریزید.
۳. حالا سوسیس ها را روی هر کدام از فلفل های پنیردار بگذارید و دور هر کدام از آنها برش های ژامبون با مرغ بپیچید و با خلال دندان محکم کنید.
۴. حالا آنها را ۲ تا ۳ ساعت در دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت در فر بپزید یا در تنور حرارت دهید تا ژامبون ها طلایی شوند. سپس آنها را سرو کنید.
نظر کاربران
این که وگوفتی یعنی چه؟؟؟!