آموزش انواع پیتزا (۱)
تا چندین سال پیش در ایران فقط چند نوع مختلف پیتزا پخته میشد، اما اکنون تنوع بسیار و طعمهای لذیذتری دارند. ما هم برای تنوع بیشتر و امتحان مزههای جدیدتر، چندین نوع دستور پخت مختلف پیتزا را آموزش داده ایم.
پیتزا صبحانه تابستانی
• تعداد: ۶ عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت
• 30 گرم خمیر ترش
• دو قاشق غذاخوری شکر
• یک پیمانه آب گرم
• ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیمانه آرد کامل گندم
• نصف پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه جودوسر پوست کنده
• ۲۳۰ گرم مارچوبه تازه
• ¾ پیمانه پنیر چدار
• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده)
• 3 عدد تخم مرغ آب پز سفت شده (خرد شده)
• ۱۱۵ گرم ژامبون گوشت
• سس فلفلی
طرز تهیه
1. قالب پیتزا را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. آب، روغن و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آرد و جودوسر پوست کنده را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را 20 دقیقه در جای گرم نگهدارید.
2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید خمیر را به اندازه قالب باز کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
3. در همین فاصله، مارچوبه را ریز خرد کنید و با ¼ پیمانه آب داخل مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود. البته باید روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. دو دقیقه پخت کافی است. آنها را آبکش کنید. خمیر پخته شده را از فر خارج کنید. روی آن پنیر بریزید. روی پنیر مارچوبه، تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی و باقی مانده پنیر را بریزید. به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. در آخر با سس سرو کنید.
پیتزا کبابی
• تعداد: 8 عدد
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان گریل شدن: 6 تا 8 دقیقه
• ۳.۵ تا ۴ پیمانه آرد کامل
• کمی خمیر مایه
• یک قاشق غذاخوری شکر
• 1.5 قاشق چایخوری نمک
• ۱ ۱/۳ پیمانه آب داغ
• 1/3 پیمانه روغن
• آرد اضافه برای باز کردن خمیر
• روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا
• سس پیتزا
• پنیز موتزارلا
• موادی که دوست دارید داخل پیتزا بریزید
طرز تهیه
۱. کباب پز را آماده کنید.
۲. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. ۵ دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.
۳. ۸ چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتی متر باز کنید.
۴. هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت ۴ دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.
۵. سس پیتزا را روی خمیر بمالید. در آخر پنیر و موادی که دوست داخل داخل پیتزا بریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم باشد.
پیتزا مکزیکی با سوسیس
• تعداد: ۴ عدد
• زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• 230 گرم سوسیس پرادویه
• یک پیمانه سالسا با ذرت و نخود فرنگی
• روغن
• ۴ عدد نان تورتیلا
• یک پیمانه مخلوط 4 نوع پنیر (موتزارلا، پارمسان، چدار و گودا)
• یک عدد آوکادو خرد شده
• 4 عدد پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه گشنیز خرد شده
• پوست لیمو رنده شده
طرز تهیه
1. سوسیس ها را خرد و با روغن در تابه سرخ کنید. سالسا را در یک قابلمه گرم کنید.
2. سینی فر را چرب کنید. نان های تورتیلا را داخل آن بچینید. روی آنها پنیرها را بریزید. نان را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود. روی نان ها سالسای گرم، سوسیس سرخ شده، آووکادو، پیازچه و گشنیز بریزید. در آخر کمی پوست رنده شده لیمو بپاشید و سرو کنید.
مینی پیتزا گوجه فرنگی و ریحان
• تعداد: 16 عدد
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت
• خمیر پیتزای ساده
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 450 گرم پنیر موتزارلا
• سه پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• نصف پیمانه برگ تازه ریحان
• پودر فلفل سیاه
• روغن زیتون (اضافه)
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورق روغنی را چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر پیتزا را آماده کنید. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. هر کدام از چانه های خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و روی ورقه روغنی یا سینی فر بگذارید. با قلم مو روی سطح خمیر روغن بمالید. با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
۲. خمیر را از فر خارج کنید. روی آن پنیر، گوجه فرنگی و سیر بریزید. ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود. روی پیتزا برگ ریحان و پودر فلفل سیاه و در صورت تمایل، روغن زیتون بپاشید.
پیتزا پیاز کاراملی
• تعداد: ۴ عدد
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
• یک عدد پیاز قرمز درشت، خلال شده
• دو حبه سیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۴ عدد نان پیتا
• یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده
• ¾ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده
• ¼ پیمانه پنیر رومانو، رنده شده
• ¼ پیمانه برگ تازه ریحان، خرد شده
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک خلال های پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.
۲. یک طرف نان های پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی و پنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.
۳. دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیر آب شود. از روی حرارت بردارید و با برگ های ریحان سرو کنید.
نظر کاربران
اگه میشه مدل های بیشترو بهتری ارائه بدید
پاسخ ها
اره
اره