كباب مرغ با عسل و خردل
مرغها را در نايلوني محكم بريزيد و نايلون را در بشقابي بگذاريد. آب سيب، روغن، خردل، عسل، نمك، فلفل و سير را مخلوط كرده و روي مرغها بريزيد.
مواد لازم :
- ران يا سر سينه درسته: ۱۵۰۰ گرم
- فلفل سياه: يكدوم قاشق مرباخوري
- روغن زيتون يا مايع: يكچهارم فنجان
- آب سيب يا سركه: يكدوم فنجان
- عسل: يكچهارم فنجان
- خردل: يكچهارم فنجان
- نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
- سير لهشده: ۴ حبه
- گوجه، قارچ و فلفل دلمهاي: به ميزان لازم
روش تهیه :
مرغها را در نايلوني محكم بريزيد و نايلون را در بشقابي بگذاريد. آب سيب، روغن، خردل، عسل، نمك، فلفل و سير را مخلوط كرده و روي مرغها بريزيد. مواد را خوب زير رو كنيد و در نايلون را ببنديد و ۸ تا ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد. گهگاهي مرغها را به هم بزنيد. سپس گوشت را از مايه در آوريد و مواد را نگهداريد. ظرف نسوزي را وسط زغالها بگذاريد. پنجره سيمي را روي منقل بگذاريد. مرغها را روي آن بچينيد تا روغن مرغ در ظرف بريزيد و پخت غيرمستقيم صورت گيرد. حدود يك ساعت كباب كنيد. طرف استخواني قطعات مرغ را زير قرار دهيد يا در فر از قبل گرم شده روي پنجره فر بگذاريد و با حرارت متوسط كباب كنيد. در هر صورت پس از ۳۰دقيقه روي مرغها كمي از مواد داخل نايلون بماليد و بقيه مواد را دور بريزيد. اگر مايل بوديد اين كباب را با كباب سبزيها سرو كنيد. (۴ نفر)
ارسال نظر