۶۲۶۹۸۵
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مینی کیک زغال اخته پنیری

این مینی کیک های خوش طعم و با مزه را در میهمانی ها سرو کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی - مریم کریمی: این مینی کیک های خوش طعم و با مزه را در میهمانی ها سرو کنید.

مواد لازم:

  • آرد: 230 گرم
  • شکر: 180 گرم
  • کره: 120 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • اسانس وانیل: چند قطره
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پنیر خامه ای (تکه ای): 200 گرم
  • زغال اخته: 200 گرم

مینی کیک زغال اخته پنیری

طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را با هم زن بزنید تا کاملا مواد کرمی شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم فولد شود. اسانس را اضافه کنید، شیر و مواد خشک را در سه مرحله به تناوب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا هم زن را خاموش کنید، داخل مواد، پنیرهای تکه ای و زغال اخته را ریخته و با لیسک به خورد هم بدهید تا کاملا مواد ترکیب شوند، در انتها قالب های مینی کیک را چرب کرده و از مواد تا حجم سه چهارم قالب پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. در انتها بعد از پخت به دلخواه، ساده یا با پودر قند تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج