مینی کیک زغال اخته پنیری
این مینی کیک های خوش طعم و با مزه را در میهمانی ها سرو کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - مریم کریمی: این مینی کیک های خوش طعم و با مزه را در میهمانی ها سرو کنید.
مواد لازم:
- آرد: 230 گرم
- شکر: 180 گرم
- کره: 120 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: یک چهارم پیمانه
- اسانس وانیل: چند قطره
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- پنیر خامه ای (تکه ای): 200 گرم
- زغال اخته: 200 گرم
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را با هم زن بزنید تا کاملا مواد کرمی شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم فولد شود. اسانس را اضافه کنید، شیر و مواد خشک را در سه مرحله به تناوب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا هم زن را خاموش کنید، داخل مواد، پنیرهای تکه ای و زغال اخته را ریخته و با لیسک به خورد هم بدهید تا کاملا مواد ترکیب شوند، در انتها قالب های مینی کیک را چرب کرده و از مواد تا حجم سه چهارم قالب پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. در انتها بعد از پخت به دلخواه، ساده یا با پودر قند تزیین کنید.
پ
ارسال نظر