چاشنی های خوشمزه برای سالاد
یک چاشنی سالاد خوب می تواند همه چیز را تغییر دهد. این در شرایطی است که تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است.
چاشنی سالاد ماست یونانی پنیر آبی
مواد تشکیل دهنده:
- نصف فنجان ماست یونانی ساده
- دو قاشق غذاخوری آبدوغ
- آب نصف یک لیمو (حدود دو قاشق غذاخوری)
- یک قاشق چای خوری سس ورسترشایر
- نصف فنجان پنیر آبی خرد شده
- نصف قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
طرز تهیه:
۱. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. همچنین می توانید مواد را داخل یک غذاساز یا مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب و صاف شوند به هم بزنید.
۲. چاشنی سالاد خود را حداقل ۳۰ دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:
- اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
- کالری: ۴۹
- چربی کل: ۳.۴ گرم
- کلسترول: ۸.۹ میلی گرم
- سدیم: ۲۶۵ میلی گرم
- کربوهیدرات کل: ۱.۶ گرم
- فیبر غذایی: ۰.۱ گرم
- پروتئین: ۳.۳ گرم
- مناسب برای هر سالادی که می تواند مزه و بوی قوی پنیر آبی را تاب بیاورد.
چاشنی ماست یونانی
مواد تشکیل دهنده:
- سه چهارم فنجان ماست یونانی ساده
- یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق غذاخوری جعفری خشک شده
- یک چهارم پیاز متوسط به خوبی خرد شده (حدود دو قاشق غذاخوری) یا دو قاشق غذاخوری پودر پیاز
- دو قاشق غذاخوری پیازچه تازه خرد شده یا یک قاشق غذاخوری پیازچه خشک شده
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- دو قاشق چای خوری خردل دیژون
- آب نصف یک لیمو (حدود دو قاشق غذاخوری)
- یک چهارم یا نصف فنجان آبدوغ
دستورالعمل:
۱. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. همچنین می توانید مواد را داخل یک غذاساز یا مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب و صاف شوند به هم بزنید.
۲. چاشنی سالاد خود را حداقل ۳۰ دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:
- اندازه هر سرو: دو قاشق غذاخوری
- کالری: ۳۱
- چربی کل: ۱.۶ گرم
- سدیم: ۳۳۳ میلی گرم
- کربوهیدرات کل: ۲.۳ گرم
- فیبر غذایی: ۰.۳ گرم
- قند: ۱.۶ گرم
- مناسب برای انواع مختلف سالاد، فرو بردن سبزیجات، پیتزا یا هر چیز دیگر در آن
ارسال نظر