توپک پاستا و پنیر؛ غذای جدید و خوشمزه
با این دستور غذایی یک پیش غذای جدید و شگفت انگیز را تجربه میکنید.
مجله سرآشپز - سمیه دیندار: با این دستور غذایی یک پیش غذای جدید و شگفت انگیز را تجربه میکنید.
مواد مورد نیاز
- پاستا آرنجی: 450 گرم
- کره: یک چهارم پیمانه
- آرد: یک دوم پیمانه
- شیر: یک و یک چهارم پیمانه
- پنیر چدار (رنده شده): 400 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر سوخاری: 3 پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن گیاهی: به میزان لازم
روش پخت
۱. پاستا را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را درون آن ذوب کنید. بعد آرد را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن کرمی شود. سپس 1 پیمانه شیر به آن افزوده و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. بعد به تدریج پنیر چدار را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدست و نرمی حاصل شود.
۳. پاستای پخته شده را به مایه پنیری افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سپس پاستا را داخل ظرف درداری گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
4. از مخلوط پاستا به اندازه یک گردو برداشته و با دست آن را گلوله کنید.
۵. توپک های پاستا را درون ظرفی که از قبل با مقداری روغن چرب شده (یا با کاغذ روغنی پوشیده شده) بچینید و آن را به مدت ۱ تا ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
6. تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای بریزید و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا یکدست شود. بعد پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید. بعد توپ پاستا و پنیر را به ترتیب درون مایه تخم مرغی و پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای آن به پودر سوخاری آغشته شود.
۷. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود ۴ دقیقه آن ها را سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.
8. توپ های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن برود. سپس درون ظرفی چیده و با سس دلخواه سرو کنید.
پ
ارسال نظر