طرز تهیه سالاد نیکویس
این سالاد یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است. در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.
مواد مورد نیاز
- سینه مرغ (پخته و خردشده): 200 گرم
- سیر (خردشده): 1 حبه
- کاهو (درشت خردشده): 100 گرم
- تخم مرغ (آب پز): 4 عدد
- سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): 6 عدد
- لوبیا سبز (پخته شده): 200 گرم
- گوجه گیلاسی: 100 گرم
- زیتون بدون هسته: 150 گرم
- ریحانه تازه (خردشده): 1 ق س
- جعفری تازه (خردشده): 1 ق س
- پیازچه تازه (خردشده): 1 ق س
- سرکه بالزامیک: 3 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- خردل: 2 ق چ
- روغن زیتون: 9 ق س
روش تهیه
۱. یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به ۴ قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.
2. جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۳. برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
4. سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.
• در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.
ارسال نظر