ترین ماهی و سبزیجات
پیاز را پوست گرفته، شسته و خرد کرده و با سه قاشق غذاخوری روغن داغ تفت دهید تا و برشته شود.
مواد لازم
- پیاز درشت: یک عدد
- روغن قابل سرخ کردن: به میزان لازم
- سبزی (تره، جعفری، گشنیز و شبت):یک کیلوگرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- تخممرغ: 3 عدد
- تنماهی: یک یا دو قوطی
- سس سفید: 2 یا 3 پیمانه
- خمیر میلفوی: نیم تا یک کیلو
- پنیر گودا رنده شده: 100 گرم
- سیبزمینی و شاهی مقداری جهت تزیین
مواد لازم جهت سس سفید
- کره: ۶۰ گرم
- آرد: ۳ قاشق سوپخوری
- شیر سرد: ۳ پیمانه
- نمک و فلفل قرمز درشت ترکیه به میزان لازم
طرز تهیه:
- آماده سازی: در ظرف مناسبی کره را آب کنید.
شیر سرد را کمکم در حال هم زدن اضافه کنید و به هم بزنید.
- روی گاز: با حرارت ملایم غلیظ میشود، به محض جوشیدن، نمک و فلفل آن را اضافه کرده و هم زده و حرارت را خاموش کنید.
- فوت آشپزی: لابهلای خمیر میتوانید از مخلوط شیر و روغن مایع استفاده کیند تا خمیرها به هم بچسبد
- میزان کالری: ۶۶۰
طرز تهیه :
پیاز را پوست گرفته، شسته و خرد کرده و با سه قاشق غذاخوری روغن داغ تفت دهید تا و برشته شود. سبزیها را پاک کرده و شسته و آبکش کرده و خرد کنید و با ۲/۱ پیمانه روغن تفت دهید تا حجم آن کمتر شود. کمی نمک و فلفل زده و اجازه دهید تا کمی خنک شود.داخل ظرف تفلون مستطیلشکلی که چرب کردهاید (کف و دیوارههای آن را) یک لایه با خمیر بپوشانید. سبزیها را با ۲ عدد تخممرغ خوب مخلوط کنید، نیمی از آن را به کف دیواره خمیر پوشش دهید.
تن ماهی را قبل از اینکه درب آن را باز کنید، داخل ظرفی روی حرارت مناسب ۲۰ دقیقه جوشانده بعد با مقداری سس سفید و پنیر گودا و کمی زعفران و آب لیموترش مخلوط کنید و روی سبزیهای صاف شده پخش کنید. روی تنها را با مابقی سبزیهای آماده پوشش دهید.
با نیمی از خمیر کنار گذاشته پوششی روی سبزیجات دهید و خمیر رویی را به خمیر زیری از کنارهها بچسبانید. جهت خارج شدن بخار غذا موقع پخت با قالب روی چند قسمت از خمیر رویی حفره ایجاد کنید. روی خمیر را با یک زرده تخممرغ خوب زرین کرده و در طبقه وسط فر داغ شده با دمای ۲۰۰ سانتیگراد تا زمانی که طلایی شود قرار دهید. با سیبزمینی آبپز شده برش زده و مقداری شاهی و سس تزیین کنید.
ارسال نظر