طرز تهیه سمبوسه هندی
سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما میتوانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
ماهنامه سفره ایرانی: سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما میتوانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
مواد لازم میانی
- روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
- میخک: ۶ الی ۷ عدد
- تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
- زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
- تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
- زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
- چوب دارچین: یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
- فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
- سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
- لیمو: یک عدد
- نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مواد لازم خمیر:
- آرد: یک کیلوگرم
- نمک: ۲ قاشق چای خوری
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنیها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود.
سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.
پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.
ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخکها را از مواد جدا کنید.
برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.
خمیر را ورز داده و سپس گلولههایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.
گلولههای خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).
سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبهها را روی هم بگذارید.
سمبوسهها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.
نظر کاربران
برای تهیه ی سمبوسه میشه از نان لواش پخته شده استفاده کرد؟
پاسخ ها
اصلش با نان لواش هست این دستوره رو از خودش دراورده
منظورم این بود نان لواش باید کاملا پخته باشه یا نیمه پخته؟
الان مثلا طرز تهیه ی سمبوسه رو گفتی؟بعد نان سمبوسه رو اونجوری گفتی الان دیگه همه یاد گرفتن چجوری بپیچنش!
پاسخ ها
دمت گرم کوکا
ایول بابا
خدایی فقط توش سیب زمینی اپزه هیچی نداره
پاسخ ها
نوع پیتزاییش فرق میکنه
اصلا چیزی بنام سمبوسه ایرانی نداریم،سمبوسه اصلیت هندی داره وزمانی که نیروهای انگلیسی بوشهر رو اشغال میکنن، چون هند مستعمره بریتانیا بود سربازهاشون وهمچنین آشپزهاشون هندی بودن کم کم مردم محلی طرز پخت چند نمونه غذای هندی رویاد گرفتن ،دال عدس، پاکوراوسمبوسه رومیشه نام برد
پاسخ ها
مثل غذاهای شمالی که همرو از روسا یاد کرفتن
چه اشکالی داره به نظر من آشپزی چیزیه که انسانها رو به هم نزدیک میکنه مهم نیست اهل کجا باشه دینش یا زبانش چه باشه
درسته آشپزی مال را به هم نزدیک میکنه ما ایرانیها هم کم غذاهای محلی نداریم .مثل ابگوشت وکباب وفسنجان
من ب آشپزی خیلی علاقه دارم ممنون راهنمایتون.
دستورش بی نقصه و باید خمیر باشه فقط پیازچه ننوشته بود ..هر ۶ تا سمبوسه یه پیازچه میخواد یا تره تازه
پاسخ ها
خوب