طرز تهیه سس چیمی چوری
چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.
ماهنامه سفره ایرانی: چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.
مواد لازم:
- سیر: ۳ الی ۴ حبه
- برگ نعناع تازه (خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
- برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
- شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
- ارگانوی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
- پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
- آب لیمو سنگی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
۱. حبه های سیر را در هاون قرار دهید.
2. یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.
۳. مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.
4. ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.
۵. بقیه نمک را اضافه کنید.
6. پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.
۷. روغن زیتون را اضافه کنید.
8. مواد را کاملا له کنید.
پ
ارسال نظر