۶۱۸۱۰۸
۳ نظر
۵۰۰۶
۳ نظر
۵۰۰۶
پ

آموزش مرحله به مرحله‌ پخت کیک پرتقالی سیسیلی

کیک پرتقالی سیسیلی یک دسر‌ خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصلی می‌چسبد.

برترین ها - الهام مظفری: کیک پرتقالی سیسیلی یک دسر‌ خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصلی می‌چسبد. این کیک شامل یک پرتقال کامل شامل آب، پوست و پالپ آن می‌شود و هرکسی که آن را درست کند حتما دوست خواهد داشت.
البته فراموش نکنید که هرچه پرتقالتان خوشمزه تر باشد کیکتان هم بهتر می شود. بهترین حالت این است که یک پرتقال شیرین و آبدار و ارگانیک پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک را در فصل مرکبات امتحان کنید.
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم شکر
  • ۲۷۵ گرم آرد
  • دو و نیم قاشق قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱۰۰ گرم کره آب شده
  • ۱۱۰ گرم ماست یونانی ساده
  • یک عدد پرتقال ارگانیک شسته و خرده شده (با پوست، اما دانه‌ها را خارج کنید) به وزن حدود ۳۰۰ گرم
مواد لازم برای لعاب:

  • آب یک پرتقال ارگانیک
  • ۱۰۰ گرم شکر
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

طرز تهیه:

1. فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم. قالب فر خود را با روغن اسپری و چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی گذاشته و دوباره روی کاغذ هم روغن اسپری کنید.
2. شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن هم بزنید تا زمانی که روشن و پف کرده شود.

3. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و سپس همراه با کره آب شده درون کاسه مخلوط تخم و شکر بریزید.
4. مخلوط را کاملا هم بزنید تا آمیخته شود و سپس ماست را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

5. پرتقال‌های خرد شده را داخل یک مخلوط کن بریزید تا وقتی به شکل پوره درآید. همان طور که در شکل زیر به نظر می‌رسد.
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

۶. پرتقال را به مخلوط کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و سپس خمیر را در قالبتان بریزید.
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

7. به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید، اما قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید یک قطعه از آن را با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید پخته است. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

۸. برای آماده کردن لعاب شکر را در آب پرتقال ذوب کنید و چند دقیقه بگذارید تا جوش بیاید و به شکل شربت شود. با یک برس قنادی لعاب را روی کیک بمالید و قبل از برش اجازه دهید کاملا سرد شود.
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • صدرا

    گول این رسپی رو نخورید کیکتون با وجود پوست سفید پرتقال طعم تلخی به خودش میگیره من یه بار با خانمم درست کردیم به خاطر اون تلخ شد اما میتونین پوست نارنجیشو رنده کنید توی کیک بریزید بعد پرتقالو نصف کنید اون قسمتهای سفیدشو بگیرید بعد میکسش کنید وتوی کیک بریزید .

  • بدون نام

    پرتقال به این شکل اضافه بشه کیک تلخ میشه

  • بدون نام

    بسیار عالی ؛ لطیف و خوشطعم ..

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج