آموزش مرحله به مرحله پخت کیک پرتقالی سیسیلی
کیک پرتقالی سیسیلی یک دسر خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصلی میچسبد.

مواد لازم:
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۲۵۰ گرم شکر
- ۲۷۵ گرم آرد
- دو و نیم قاشق قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱۰۰ گرم کره آب شده
- ۱۱۰ گرم ماست یونانی ساده
- یک عدد پرتقال ارگانیک شسته و خرده شده (با پوست، اما دانهها را خارج کنید) به وزن حدود ۳۰۰ گرم
- آب یک پرتقال ارگانیک
- ۱۰۰ گرم شکر

1. فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم. قالب فر خود را با روغن اسپری و چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی گذاشته و دوباره روی کاغذ هم روغن اسپری کنید.
3. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و سپس همراه با کره آب شده درون کاسه مخلوط تخم و شکر بریزید.

5. پرتقالهای خرد شده را داخل یک مخلوط کن بریزید تا وقتی به شکل پوره درآید. همان طور که در شکل زیر به نظر میرسد.

۶. پرتقال را به مخلوط کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و سپس خمیر را در قالبتان بریزید.

7. به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید، اما قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید یک قطعه از آن را با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید پخته است. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.

۸. برای آماده کردن لعاب شکر را در آب پرتقال ذوب کنید و چند دقیقه بگذارید تا جوش بیاید و به شکل شربت شود. با یک برس قنادی لعاب را روی کیک بمالید و قبل از برش اجازه دهید کاملا سرد شود.


نظر کاربران
گول این رسپی رو نخورید کیکتون با وجود پوست سفید پرتقال طعم تلخی به خودش میگیره من یه بار با خانمم درست کردیم به خاطر اون تلخ شد اما میتونین پوست نارنجیشو رنده کنید توی کیک بریزید بعد پرتقالو نصف کنید اون قسمتهای سفیدشو بگیرید بعد میکسش کنید وتوی کیک بریزید .
پرتقال به این شکل اضافه بشه کیک تلخ میشه
بسیار عالی ؛ لطیف و خوشطعم ..