۶۱۵۱
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

هويج‌پلوي قالبي

ابتدا برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم با ۴ تا ۵ پيمانه آب جوشانده،‌ ۵۰ گرم از كره را با كمي نمك به آن اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا آب برنج كشيده شود سپس آن را دم مي‌كنيم.

هويج‌پلوي قالبي


هويج‌پلوي قالبي

مواد لازم:
  • برنج: 3 پيمانه معادل 600 گرم
  • هويج رنده شده و پخته: 2 ليوان
  • كشمش سياه پلويي: يك ليوان
  • كره: 100 گرم
  • شكر: 50 گرم
  • زعفران آب‌كرده: به ميزان لازم
  • تكه‌هاي مرغ پخته و سرخ شده براي كنار برنج: به ميزان لازم
  • نمك: به ميزان لازم


روش تهيه:

ابتدا برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم با 4 تا 5 پيمانه آب جوشانده،‌ 50 گرم از كره را با كمي نمك به آن اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا آب برنج كشيده شود سپس آن را دم مي‌كنيم. كشمش و هويج و شكر را با كمي كره تفت مي‌دهيم، هويج بايد از قبل كاملا پخته باشد. مواد را داخل قالب موردنظر ريخته، فشرده مي‌كنيم طوري كه يك‌سوم از قالب را پر كند. نيمي از برنج را زعفراني كرده،‌ سپس به شكل 2 لايه ابتدا برنج زعفراني و سپس سفيد را داخل قالب فشرده كرده،‌ سپس پلو را داخل بشقاب موردنظر برگردانده و مرغ‌هاي آماده شده را در اطراف آن‌ها مي‌ريزيم و سرو مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج