تارت پنير و خرما
تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ريخته و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير مطلوب حاصل شود. خمير را داخل سلفون پيچيده و به مدت يك ساعت داخل يخچال استراحت ميدهيم؛
- آرد: ۳۷۵ گرم
- كره: ۲۲۰ گرم
- پودربادام: ۵۰ گرم
- پودرشكر: ۵۰ گرم
- پودر دارچين: ۲ قاشق چايخوري
- آب سرد: ۶۰ ميليليتر
- زرده تخممرغ: يك عدد
- پنير ماسكارپونه: 300 گرم
- خرماي هسته گرفته: 400 گرم
- پودرشكر: 40 گرم
- خامه صبحانه: 200 گرم
- پودردارچين: 2 قاشق چايخوري
- مغز گردوي ريز شده: 125 گرم
- تخممرغ: 4 عدد
- آرد: 50 گرم
روش تهيه:
تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ريخته و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير مطلوب حاصل شود. خمير را داخل سلفون پيچيده و به مدت يك ساعت داخل يخچال استراحت ميدهيم؛ دوباره خمير را يك ساعت در دماي محيط قرار ميدهيم سپس داخل قالب مخصوص تارت به قطر ۳۰ سانتيمتر پهن كرده و روي سطح آن را حفره ايجاد ميكنيم. (توسط چنگال يا وسيله مخصوص) براي رويه، پنير، خامه، دارچين، تخممرغ و پودرشكر را با هم مخلوط ميكنيم و با همزن دستي به هم ميزنيم تا يكدست شوند. آرد را نيز با مواد مخلوط ميكنيم و وقتي همزن را كنار گذاشتيم خرماي هسته گرفته شده و گردوي خرد شده را اضافه كرده، با ليسك به هم ميزنيم و روي خمير ميريزيم. قالب را به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم تا روي تارت طلايي شود.
ارسال نظر