طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی
دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخزده ایتالیایی هست که معمولا اون رو از ترکیب تخممرغ، شکر و خامه تهیه میکنن. در اینجا اون رو با اضافه کردن عسل مزهدار میکنیم.
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- عسل ۱/۳ پیمانه
- خامه یک و یک چهارم پیمانه
- بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری
1- به عسل اضافی برای تزیین دسر نیاز دارید.
- در یک قالب نان (۹۰۰ گرمی یا ۱ لیتری) سلفون پهن کنید.
- در کاسهای روی بخار آب جوش در حال قل زدن، تخممرغ و زردههای تخممرغ رو با عسل بزنید تا ترکیب کمرنگ و غلیظ بشه.
- خامه رو بزنید تا فرم بگیره و بعد به آرومی به ترکیب تخممرغ و عسل اضافه کنید.
- خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اون رو برای ۲ تا ۳ ساعت در فریزیر بذارید.
- وقتی دسر آماده شد، اون رو در دیس یا بشقابی با سایز مناسب برگردونید. مقداری عسل روی دسر بریزید، با بادام زمینی برشته شده تزیین کنید و فورا سرو کنید.
ارسال نظر