طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه
در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز (نگینی خرد شده): ۱ عدد
- گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۱ عدد
- فلفل چیلی کوچک (خرد شده): ۱ عدد
- جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
- خلال بادام: ۲ ق س
- رب انار: ۱ ق س
- پودر دارچین: یک دوم ق چ
- پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
- پودر زیره: یک سوم ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- نان پیتا: ۴ عدد
- روغن زیتون: ۲ ق س
روش پخت
1. پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
۲. گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3. فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
۴. مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.
ارسال نظر