طرز تهیه ماهی ماکرل
ماهی ماکرل هم مقویه، هم خوشمزه و هم در ۱۵ دقیقه آماده میشه.
وب سایت آشپزباشی: ماهی ماکرل هم مقویه، هم خوشمزه و هم در ۱۵ دقیقه آماده میشه.
مواد لازم:
- کینوا ۱ پیمانه
- نمک به میزان لازم
- لیمو ۱/۲ عدد
- فلفل سیاه به دلخواه
- گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری
- ماهی ۴ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- رزماری ۲ شاخه
- سیر ۲ حبه
- گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
- برگ ریحان به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه ماهی ماکرل:
۱- از ۴ عدد ماهی ماکرل ۲۰۰ گرمی استفاده کنید. داخل شکم ماهی رو خالی کنید. روی پوست ماهی رو از هر دو طرف به فاصلههای ۲ سانتی متری شکافهای عمیق (تا استخوان) بزنید.
2- سیرها رو پوست بگیرید و له کنید.
۳- گوجه فرنگیها رو به شکل دلخواه خرد کنید.
4- فلفل چیلی رو حلقهحلقه کنید.
طرز تهیه:
- ۱ پیمانه کینوا رو به همراه ۲ پیمانه آب جوش، نوک انگشت نمک و نصف لیمو در ظرفی بریزید. هر از گاهی مواد رو هم بزنید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه که کینوا پخته شد، اون رو آبکش کنید و آب لیمو رو روی اون بچکونید.
- نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز رو روی تمام سطح ماهیها بمالید و بعد به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه نچسب بذارید.
- برگهای رزماری و سیرها رو روی ماهیها پخش کنید. ماهیها رو برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.
- گوجهفرنگیها رو در ظرف مورد نظر بچینید. حلقههای فلفل چیلی رو روی اونها پخش کنید. کینوا رو روی اونها بذارید.
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک و فلفل سیاه روی اونها بریزید.
- ماهیهای سرخ شده رو روی بقیه مواد بذارید. با برگهای ریحان تزیین کرده و میل کنید.
پ
ارسال نظر