طرز تهیه رست بیف؛ یک غذای مجلسی
میخواید یه روش ساده و عالی برای پختن گوشت رو یاد بگیرید؟
- پیاز ۲ عدد متوسط
- هویج ۲ عدد
- کرفس ۲ شاخه
- سیر ۱ بوته
- سبزیهای معطر ۱ مشت
- روغن زیتون به میزان لازم
- گوشت یک و نیم کیلوگرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم

۱- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اونها رو پوست بگیرید.
2- حبههای سیر رو هم از هم جدا کنید.
۳- از سبزیهای معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.
4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سبزیجات خرد شده، سیر و سبزیهای معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اونها بپاشید.
- مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.
- سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتیگراد کم کنید و گوشت رو برای حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.
- در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.
- بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید.
ارسال نظر