طرز تهیه تارت لیمو
تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست میشود.
- آرد سفید (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
- شکر ریز: یک چهارم پیمانه
- پودر دارم زمینی: یک چهارم پیمانه
- کره سرد (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر قند: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم.
مواد مورد نیاز رویه:
- تخم مرغ: ۵ عدد
- خامه صبحانه: ۱ پیمانه
- آب لیموترش: یک دوم پیمانه
- شکر ریز: سه چهارم پیمانه
- پوست لیموترش (رنده شده): ۱ ق س
روش پخت:
۱. آرد، شکر و پودر بادام زمینی را درون ظرفی بریزید و به کمک نوک انگشت کره را با آرد مخلوط کنید، سپس زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و با نوک انگشت خوب ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.
2. خمیر آماده شده را در نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۳. قالب مخصوص تارت کوچک تک نفره (یا بزرگ) را با ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده و آردپاشی کنید.
4. با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر به شکل گرد باز کرده و در قالب تارت بگذارید. سپس به وسیله انگشت کناره های آن را منظم کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید و مقداری حبوبات روی آن بریزید تا پف نکند.
۵. قالب تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید.
6. قالب را از فر خارج کنید.، حبوبات و کاغذ روغنی را از روی تارت بردارید و مجدد 10 دقیقه در فر بگذارید.
۷. برای تهیه مواد رویه؛ تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. بعد پوست لیموترش، آب لیموترش، شکر و خامه صبحانه را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صاف شود.
8. مواد رویه را روی تارت بریزید و آن را مجدد در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پخته شود.
۹. تارت را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را از قالب جدا کرده و مقداری پودر قند روی آن بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
ارسال نظر