سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل
سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.
برترین ها: سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.
مواد لازم:
• ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
• نمک دریایی و فلفل
• ۹ برگ مریم گلی تازه
• 6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
• ۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
• نیم فنجان آب مرغ
• ربع فنجان آب لیموی تازه
• نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• جعفری تازه، خرد شده
• چند قاچ لیمو (اختیاری)
دستور تهیه:
۱. سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود.
۲. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید.
۳. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید.
۴. ۳ قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید.
۵. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند.
۶. سپس آنها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.
۷. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.
۸. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود.
۹. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید.
۱۰. در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید. نوش جان.
نظر کاربران
حالامن این ژامبون ایتالییایی پروشوتوروازکجاگیر بیارم هههههههه