۶۰۳۸۰
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل

سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل





برترین ها: سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل

مواد لازم:

• ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
• نمک دریایی و فلفل
• ۹ برگ مریم گلی تازه
• 6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
• ۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
• نیم فنجان آب مرغ
• ربع فنجان آب لیموی تازه
• نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• جعفری تازه، خرد شده
• چند قاچ لیمو (اختیاری)

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل

دستور تهیه:

۱. سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود.

۲. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید.

۳. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید.

۴. ۳ قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید.

۵. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند.

۶. سپس آنها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.

۷. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.

۸. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود.

۹. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید.

۱۰. در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید. نوش جان.

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • nasrin

    حالامن این ژامبون ایتالییایی پروشوتوروازکجاگیر بیارم هههههههه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج