حلیم یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: حلیم یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده ایم.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
ران مرغ: ۲ عدد
سینه مرغ: ۳ عدد
گندم پوست کنده: یک و یک دوم پیمانه
آب: به مقدار لازم
آب مرغ: سه و یک دوم پیمانه
روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک: :به مقدار لازم
فلفل سفید (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم مزه دار کردن مرغ:
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
پیاز (رنده شده): 1 عدد
ماست: 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. مرغ ها را بپزید و استخوان آنها را جدا کنید.
2. گندم پوست کنده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
3. مقداری آب مرغ پخته را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا گندم نرم شود.
4. ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید (ترجیحا از شب تا صبح) سپس ظرف را حدود 5 الی 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
5. تمام مواد برای مزه دار کردن را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
6. مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید.
7. گندم پخته را به همراه آب مرغ روی حرارت قرار دهید و مرتب آن را به کمک قاشق چوبی یا گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود.
8. روغن، نمک، فلفل سفید پودر شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
9. اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید.
10. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ما جنوبیا،سینه مرغ را با گندم وآب میزاریم رو حرارت،یه صبح تا غروب با حرارت ملایم بپزه،،بعد با قاشق چوبی خوب همش میزنیم که گوشت مرغ وگندم کاملا حالت کش دار بشه ،بعد با پیاز سرخ شده تزیین میکنیم،البته نمک،وروغن هم به مقدار لازم بهش اضافه میکنیم،خیلی خوش مزه است
نظر کاربران
اوه سخته
پاسخ ها
فقط خط ۹کلمه۲حروف۰چی بود؟
ما جنوبیا،سینه مرغ را با گندم وآب میزاریم رو حرارت،یه صبح تا غروب با حرارت ملایم بپزه،،بعد با قاشق چوبی خوب همش میزنیم که گوشت مرغ وگندم کاملا حالت کش دار بشه ،بعد با پیاز سرخ شده تزیین میکنیم،البته نمک،وروغن هم به مقدار لازم بهش اضافه میکنیم،خیلی خوش مزه است
سلام.چه دستور حلیم عجیب و غریبی !!!
چقد بیخود بود دستور حلیمش!