۶۰۱۷۵۴
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

خورش آلبالو؛ مخصوص ترش پسندها

در این مطلب طرز تهیه خورش آلبالو را برایتان آورده ایم.

مجله سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه خورش آلبالو را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ (درشت خردشده): ۳۰۰ گرم
  • آلبالو (بدون هسته): ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • پیاز (رنده شده): ۱ عدد
  • آب: ۱ پیمانه
  • آب لیمو ترش: ۲ ق چ
  • خلال پسته: ۵۰ گرم
  • پودر دارچین: ۱ ق چ
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
خورش آلبالو؛ مخصوص ترش پسندها

روش پخت

1. داخل قابلمه ای کوچک آلبالو را با شکر مخلوط کنید. سپس به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد شربت آن را جداکرده و آلبالو را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید.

۲. پیاز را در قابلمه ای دیگر با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. سپس سینه مرغ را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

3. پودر دارچین، نمک، فلفل قرمز و آب را به مواد بیفزایید و حدود 45 دقیقه با در نیمه باز روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد.

۴. آلبالو را به مرغ بیفزایید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا بجوشد.

5. خلال پسته و آب لیموترش را به خورش بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس آن را همراه با پلو سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج