۶۰۱۷۲۰
۱ نظر
۵۰۲۱
۱ نظر
۵۰۲۱
پ

بنافی پارفه؛ دسری مخصوص میهمانی ها

این دسر خوشمزه را درست کنید و از مهمان ها پذیرایی کنید.

مجله سرآشپز - نگین نورخدایی: این دسر خوشمزه را درست کنید و از مهمان ها پذیرایی کنید.


مواد مورد نیاز
  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۲۰ گرم
  • بیسکوییت دایجستیو ساده (پودرشده): ۲۰۰ گرم
  • خامه قنادی (فرم گرفته): ۱۵۰ گرم
  • *دلسه دولچه: ۱۵۰ گرم
  • موز (حلقه ای خردشده): ۲ عدد متوسط
  • شکلات (رنده شده): ۱ ق س
بنافی پارفه؛ دسری مخصوص میهمانی ها
*روش تهیه دلسه دولچه: 1 عدد قوطی شیرعسلی را به مدت 5 ساعت داخل قابلمه ای حاوی آب روی حرارت ملایم بگذارید بعد در آن را باز کرده و استفاده کنید.

روش تهیه

1. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کره را درون آن ریخته تا ذوب شود.

۲. کره (ذوب شده) و شکر قهوه ای را به پودر بیسکوییت افزوده و مخلوط کنید.

3. خامه را در یک قیف با سرماسوره شکوفه و دلسه دولچه را درون قیف دیگری بگریزید.

۴. کف ظرفی (یا ظرف های تک نفره) مقداری از مخلوط پودر بیسکوییت و کره بریزید.

5. روی مخلوط بیسکوییت و کره، مقداری دلسه دولچه قیف بزنید. بعد یک ردیف موز روی مخلوط آن بچینید.

۶. خامه را روی موز قیف بزنید. سپس به همان ترتیب قبلی یک لایه دیگر از مواد بچینید؛ به طوری که لایه آخر، خامه باشد. بعد روی آن را با مقداری شکلات رنده شده تزیین کنید.

7. ظرف دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی بسیار خوشمزه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج