۶۰۱۷۱۰
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

طرز تهیه پای چوپان برای میهمانی ها

پای چوپان یک خوراک یا پای گوشتی است که با یک لایه پوره ی سیب زمینی پوشانده شده و در فر پخته میشود.

مجله سرآشپز: پای چوپان یک خوراک یا پای گوشتی است که با یک لایه پوره ی سیب زمینی پوشانده شده و در فر پخته میشود.
مواد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • پیاز (ریز خردشده): 2 عدد
  • خمیر تارت: به میازن لازم
  • کره: 1 ق س
  • هویچ (بخارپز و نگینی خرد شده): 1 عدد
  • ذرت: 3 ق س
  • نخودفرنگی: 3 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیب زمینی (پوره شده): 3 عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه پای چوپان برای میهمانی ها

روش پخت

۱. خمیرتارت را روی سطح صافی پهن کرده و با کاتر گرد کوچک برش بزنید.

2. قالب های مافین را با مقداری روغن مایع چرب کنید و داخل هر قالب یک برش خمیر قرار دهید. بعد روی آن را با نوک چنگالی چند سوراخ بزنید. بعد قالب ها را داخل فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و طلایی رنگ شود.

۳. پیاز با مقداری روغن داخل تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

4. کره، هویج، ذرت، نخودفرنگی (یا لوبیا سبز پخته و خردشده)، یک چهارم پیمانه جوش، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.

۵. ۵. مایه گوشت و سبزیجات را به وسیله قاشقی داخل تارت های آماده شده بریزید و روی هر کدام مقداری پوره سیب زمینی قرار دهید (در صورت تمایل می توانید پوره سیب زمینی را داخل قیفی ریخته و روی مواد قیف بریزید)

6. قالب ها را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 180 به مدت 20 دقیقه بگذارید تا تارت آماده شود (در صورت تمایل می توانید در 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی سیب زمینی کم رشته شود).

۷. تارت آماده شده را با مقداری جعفری تزیین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج