۶۰۰۱۶
۵ نظر
۵۰۵۷
۵ نظر
۵۰۵۷
پ

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.

برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها:

اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

مواد لازم:

1 بسته پودر کیک

یک و نیم فنجان آب

نیم فنجان روغن نباتی

3 عدد تخم مرغ

1 قوطی خامه سفید

50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه

شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها

 اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید. مواد لازم: 1 بسته پودر کیک یک و نیم فنجان آب نیم فنجان روغن نباتی 3 عدد تخم مرغ 1 قوطی خامه سفید 50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها طرز تهیه: فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید. سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید. شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید. در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود. قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

طرز تهیه:

فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.

سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.

 اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید. مواد لازم: 1 بسته پودر کیک یک و نیم فنجان آب نیم فنجان روغن نباتی 3 عدد تخم مرغ 1 قوطی خامه سفید 50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها طرز تهیه: فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید. سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید. شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید. در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود. قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

 اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید. مواد لازم: 1 بسته پودر کیک یک و نیم فنجان آب نیم فنجان روغن نباتی 3 عدد تخم مرغ 1 قوطی خامه سفید 50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها طرز تهیه: فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید. سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید. شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید. در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود. قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.



سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.

 اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید. مواد لازم: 1 بسته پودر کیک یک و نیم فنجان آب نیم فنجان روغن نباتی 3 عدد تخم مرغ 1 قوطی خامه سفید 50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها طرز تهیه: فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید. سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید. شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید. در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود. قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.



شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.

 اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید. مواد لازم: 1 بسته پودر کیک یک و نیم فنجان آب نیم فنجان روغن نباتی 3 عدد تخم مرغ 1 قوطی خامه سفید 50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها طرز تهیه: فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید. سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید. شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید. در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود. قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • باران

    ممنون بسيار عالى

  • mohaddeseh

    خیلی ممنون بسیار عالی...

  • محدثه

    وااااای چ خوشمزس...........

  • کاربر

    الان گیلاسارو پختین ؟چیکار کردین انقدر قرمزن؟چوباش چی؟
    شاید گیلاسای اون ور آب این شکلین!!!!

  • fatemeh

    mer3000000000

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج