حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو
این حلقه نان بسیار خوشمزه به نظر می آید زیرا حاوی سس آلفردو و پودر سیر است که هر دو آن ها به مرغ طعم و عطر بسیار خوبی می بخشند. بنابراین توصیه می کنیم یک بار در خانه آن را امتحان کنید.
مواد لازم (۸ تا ۱۰ نفر)
- ۶۰۰ گرم خمیر پیتزای آماده
- ۲ پیمانه مرغ پخته شده
- گوشت چرخکرده
- ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ پیمانه سس آلفردو
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- خمیر پیتزا را به قطعات ریز برش دهید. سپس آن را در دست قلقلی کنید.
- در یک کاسه بزرگ، خمیرهای پیتزا، مرغ،گوشت، موزارلا، پنیر پارمسان، جعفری، فلفل سیاه، پودر سیر، روغن زیتون و سس آلفردو را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
- مواد را درون قالبی که از قبل با روغن چرب کرده اید، بریزید.
- سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
- قالب را درون بشقاب موردنظرتان برگردانده و با سس آلفردو که از قبل آماده کرده اید، سرو کنید.
ارسال نظر