طرز تهیه سالاد پانزانلای توتفرنگی
یه سالاد خیلی ساده و فوقالعاده خوشمزه. میتونید نان رو از قبل آماده کنید تا هر موقع خواستید خیلی سریع سالاد رو درست کنید.
- نان تست ۴ پیمانه
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک ۱/۲ پیمانه
- عسل ۱/۲ قاشق غذاخوری
- توت فرنگی ۴ پیمانه
- پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
- برگ ریحان ۲۰ عدد بزرگ
- نان تست رو مکعبی خرد کنید. میتونید از نانهای حجیم دیگه مثل باگت هم استفاده کنید.
- توتفرنگی ها رو خرد کنید.
- پنیر رو با دست خرد کنید. پنیرهای دیگه مثل پنیر فتا رو هم امتحان کنید.
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مکعبهای نان رو در سینی بریزید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی اونها بپاشید. نانها رو برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا طلایی بشن در فر برشته کنید. هر ۵ دقیقه اونها رو تکون بدید تا یکدست برشته بشن.
- سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و حجمش نصف بشه. سس بالزامیک رو از روی حرارت بردارید و عسل رو با اون ترکیب کنید. سس رو در ظرف دیگهای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه.
- در کاسه بزرگی، تکههای نان تست برشته شده رو با توتفرنگی، پنیر و ریحان ترکیب کنید. سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و فورا سرو کنید.
ارسال نظر