پودینگ گلابی و زنجبیل را در ماکروفر بپزید
یه دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده میشه.
وب سایت آشپزباشی: یه دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده میشه.
مواد لازم:
- کره ۵۵ گرم
- آرد ۵۵ گرم
- نمک نوک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکر ۵۵ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- مربای زنجبیل ۱ تکه
- پرتقال ۱ عدد
- گلابی ۱ عدد
- شیره درخت افرا به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل:
- به کره اضافی برای چرب کردن قالبها نیاز دارید.
- مربای زنجبیل رو ریز خرد کنید.
- پوست پرتقال رو رنده کنید.
- گلابی رو پوست بگیرید، قسمتهای اضافی اون رو جدا کنید و بعد اون رو به شکل مکعبهای ۱ سانتیمتری خرد کنید.
- در این دستور از شیره درخت افرا استفاده می شه که به جای اون می تونید از شربت مربای زنجبیل هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
- اول باید ۲ دایره کاغذی برای روی قالبها درست کنیم. دهانه ۲ قالب رمکین رو روی کاغذ نسوز برگردونید و با مداد طرح اونها رو روی کاغذ بکشید و کاغذ رو ببرید.
- داخل قالبها و یک سمت دایرههای کاغذی رو با کره چرب کنید.
- آرد رو به همراه نمک، بیکینگپودر، شکر، کره (به دمای اتاق) و تخممرغ در مخلوطکن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
- مربای زنجبیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و مواد رو چند بار دیگه بزنید.
- مقداری شیره درخت افرا در هر قالب بریزید. بعد نیمی از گلابی رو در هر قالب بریزید.
- خمیر رو هم بین ۲ قالب تقسیم کنید و دایره های کاغذی رو (از سمتی که به اون کره زدید) روی قالبها بذارید.
- اونها رو برای ۴ دقیقه با بالاترین قدرت مایکروویو تا زمانی که بافتشون اسفنجی بشه، بپزید.
- بذارید تا در قالب برای چند دقیقه خنک بشن و بعد اونها رو برگردونید و از خوردنشون لذت ببرید.
پ
ارسال نظر