املت فلفل و ژامبون
پختن املتی با بافت نرم و اسفنجی از اونی که فکر می کنید خیلی راحتتر و سریعتره. میتونید اون رو با هر سبزی و مواد دیگهای که دوست دارید پر کنید.
- روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
- پیاز ۱/۴ عدد
- فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد کوچک
- ژامبون ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- نمک نوک انگشت
1. پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲. قسمتای اضافی فلفل دلمهای رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
3. ژامبون رو هم خرد کنید.
- در ماهیتابه کوچکی روی حرارت متوسط، ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه ای رو برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا پیاز نیمه شفاف بشه، در اون تفت بدین. ژامبون رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگه تا قهوهای بشن بپزید.
- در کاسه کوچکی، تخممرغها و نمک رو با چنگال بزنید تا کف کنه. ماهیتابه کوچکی رو روی حرارت متوسط گرم کنید. ۱ قاشق چای خوری دیگه روغن زیتون رو در اون بریزید و در ماهیتابه پخش کنید. ترکیب تخممرغ رو در اون بریزید. بذارید تا املت کمی ببنده.
- بعد با لیسک تخممرغ پخته رو به سمت مرکز ماهیتابه بیارید و ماهیتابه رو تکون بدید تا تخممرغ خام جای اون رو بگیره و بپزه. این کار رو چند بار دیگه و برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه تکرار کنید تا تخممرغ کاملا ببنده و بپزه.
- ترکیب فلفل و ژامبون رو روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگه املت رو روی اون برگردونید. املت رو در بشقاب گرمی بذارید و میل کنید.
ارسال نظر