فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی
با به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد.
مجله سرآشپز: با به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد.
• اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال سر آن را ببرید؛ مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.
• خش های ظرف های شیشه ای را می توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو کنید.
• اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (به خصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود. همچنین اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید، بهتر ترد می شود.
• اگر می خواهید طعم گوجه فرنگی در حین پخت حفظ شود، یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.
• گذاشتن مقداری جوش شیرین در یخچال باعث می شود که بوی بد آن از بین برود.
• اگر می خواهید زمان نگهداری موز بیشتر شود، باید آن را در ورق آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.
• اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را ۱۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس بشکنید.
پ
ارسال نظر