۵۹۴۷۱۳
۵۰۲۶
۵۰۲۶
پ

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

وب سایت روزیاتو: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۴ حبه سیر (خرد شده)
  • ۹۰۰ گرم میگو
  • ۳ پیمانه اسفناج
  • نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲ پیمانه خامه چرب
  • ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
  • ۶ اسلایس بیکن
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان
  • نصف پیمانه جعفری خرد شده

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

طرز تهیه

  1. روغن را درون قابلمه داغ کنید.
  2. سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
  3. اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
  4. خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
  5. فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
  6. میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج