سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا
سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.
- لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
- لیمو ۱ عدد
- روغن زیتون یک و نیم قاشق چای خوری
- عسل ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
- برگ جعفری تازه ۱/۲ پیمانه
- پنیر فتا ۱۲۰ گرم
- انجیر ۶ عدد
- بادام ۱/۳ پیمانه
- شاهدانه ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا سبزها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اونها رو خرد کنید.
- پوست لیمو رو رنده کنید و آب اون رو بگیرید. تقریبا یه یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز دارید.
- برگهای جعفری رو خرد کنید.
- پنیر رو به تکههای کوچکتر خرد کنید.
- انجیرها رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید.
- بادام رو خرد کنید و در ماهیتابهای روی حرارت متوسط برشته کنید.
- در صورت تمایل می تونید پوست دانههای شاهدونه رو جدا کنید. اون ها رو با گوشتکوب و یا هر وسیله دیگهای بکوبید و بعد در ظرفی از آب بریزید. پوست اونها روی آب شناور میشه و می تونید دانهها رو جدا کنید.
طرز تهیه:
۱. ظرفی بزرگی رو از آب سرد و یخ پر کنید. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. لوبیا سبزها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. اونها رو آبکش کرده و فورا در ظرف آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند، اونها رو از آب خارج کنید و بعد خشک کنید.
2. در کاسه بزرگی، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید. لوبیا سبزها رو در کاسه بریزید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
۳. رنده پوست لیمو، جعفری خرد شده، پنیر فتا، انجیر، بادام برشته شده و شاهدانه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به سالاد بزنید و اون رو سرو کنید.
ارسال نظر