طرز تهیه کیک عسل
یه کیک شیرین با طعم متفاوت ادویه شیرینی که حتما از اون خوشتون میاد.
وب سایت آشپزباشی: یه کیک شیرین با طعم متفاوت ادویه شیرینی که حتما از اون خوشتون میاد.
مواد لازم:
- آرد ۵۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
- شکر قهوه ای ۱ پیمانه
- جوش شیرین ۳ قاشق چای خوری
- ادویه شیرینی ۱ قاشق چای خوری
- کره ۲۵۰ گرم
- عسل یک و یک چهارم پیمانه
- شیر یک و یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
آماده کردن مواد برای تهیه کیک عسل:
۱- در کاسه کوچکی، تخممرغها رو هم بزنید.
۲- طرز تهیه ادویه شیرینی رو در اینجا ببینید.
طرز تهیه:
1. از قبل فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کمربندی گرد ۲۵ سانتیمتری رو چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.
۱- در کاسه کوچکی، تخممرغها رو هم بزنید.
۲- طرز تهیه ادویه شیرینی رو در اینجا ببینید.
طرز تهیه:
1. از قبل فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کمربندی گرد ۲۵ سانتیمتری رو چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.
۲. آرد، بیکینگ پودر، شکر، جوش شیرین و ادویه شیرینی رو در کاسه بزرگی بریزید. در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم، کره و عسل رو آب کنید. بعد شیر رو اضافه کنید و بذارید تا ترکیب کمی خنک بشه. اون رو به همراه تخممرغ زده شده به ترکیب مواد خشک اضافه کنید.
3. مواد رو هم بزنید تا خمیری یکدست داشته باشید. خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و برای یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.
۴. در هنگام پخت، کیک پف می کنه، ولی موقع سرد شدن پف کیک می خوابه. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب دربیارید.
پ
نظر کاربران
خیلی کیک خوبیه