خورش غوره بادمجان؛ غذای سنتی همدانی ها
خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. فصل تابستان و دسترسی به غوره تازه، فرصت خوبی برای پختن و لذت بردن از این خورش خوشمزه است. می توانید آن را با گوشت چرخکرده هم درست کنید.
- روغن به میزان کافی
- بادمجان 8 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی
- غوره ۱۰۰ گرم
- رب
- تکه های مرغ
۱- بادمجانها رو پوست بگیرید و برشهای طولی بزنید.
۲- پیازها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۳- گوجه فرنگی رو حلقه حلقه ببرید.
۴- غورهها رو ار خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل ۱۰۰ گرم غوره دون شده است.
طرز تهیه:
۱. کمی روغن در ماهیتابهای روی حرارت متوسط گرم کنید و بادمجانها رو تا طلایی و نرم بشن در اون سرخ کنید.
2.در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم مقداری روغن بریزید و پیاز رو در اون تفت بدین تا طلایی بشه. تکههای مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا دیگه صورتی رنگ نباشن.
۳.حالا رب رو اضافه کنید و مواد رو کمی دیگه تفت بدین. بعد به اونها کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب به اون اضافه کنید و بذارید تا بپزه و نرم بشه.
4. در آخر غوره و بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده رو به مرغ اضافه کنید و تا غوره نرم بشه، خورش رو بپزید. خورش رو در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل کنید.
ارسال نظر