كباب ياكيتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن
از نظر آمریکاییها یاکیتوری یک پیشغذا است که به همراه سوشی سرو میشود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سينه يا ران مرغ خرد كرده ۸۰۰ گرم
- سس سويا غليظ ۶ قاشق سوپخوري
- شكر ۲ قاشق سوپخوري
- زنجفيل رنده كرده ۱ قاشق سوپخوري
- پياز خرد كرده ۳۰۰ گرم
- مايونز ۱۵۰ گرم
- پودر خردل ۱ قاشق چايخوري
- نمك به ميزان لازم
- بادمجان كبابی كرده ۴ عدد
1. مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
2.آنگاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكههاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.
3.اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.
4.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.
ارسال نظر