اسلایس های کرامبلی توت فرنگی
در این مطلب طرز تهیه اسلایس کرامبلی توت فرنگی را آموزش میدهیم.
ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: در این مطلب طرز تهیه اسلایس کرامبلی توت فرنگی را آموزش میدهیم.
مواد لازم لایه زیرین:
- کره سرد: 170 گرم
- آرد: 300 گرم
- شکر قهوه ای: 160 گرم
- جوش شیرین: 1 ق چ
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- نمک: 1 پینیچ
مواد لازم فیلینگ:
- توت فرنگی تازه (خردشده): 400 گرم
- شکر: 30 گرم
- ماست سفت (شیرین): 275 گرم
- سرکه سفید: 1 قاشق سوپ خوری و یک دوم قاشق چای خوری
- شکر: 90 گرم
- آرد: 2 ق س
- تخم مرغ متوسط: 2 عدد
- وانیل: یک چهارم ق چ
طرز تهیه فیلینگ:
در یک شیرجوش، توت فرنگی های خردشده را به همراه ۳۰ گرم شکر روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به آرامی بپزد تا وقتی که شکر حل شود و آب توت فرنگی ها کشیده شود. سپس کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله فیلینگ را آماده کنید. ماست و سرکه سفید را با هم در ظرفی مخلوط کنید. تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. بعد آرد و مخلوط ماست و سرکه را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
طرز تهیه خمیر:
1. آرد و شکر قهوه ای و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را با هم در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس کره را به مواد اضافه کنید. یک قالب مستطیل شکل به ابعاد 25×15 سانتی متری را با کاغذ روغن بپوشانید به طوری که کاغذ از دو طرف قالب بالاتر باشد. دوسوم از مواد به دست آمده را کف قالب پرس کنید تا جایی که صاف و هموار شود و باقی مانده مواد را برای روی شیرینی (کرامبل) در یخچال قرار دهید.
۲. سپس مواد فیلینگ را که آماده کردید روی مواد پرس شده داخل قالب بریزید و توت فرنگی های پخته و خنک شده را سرتاسر آن بریزید و از باقی مانده خمیر که کنار گذاشتید با دست به صورت کرامبلی روی توت فرنگی ها ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه و تا زمانی که پف کند و بالا بیاید بپزید.
3. پس از پخت داخل قالب را کاملا خنک کنید. سپس از قالب خارج کرده و به قطعات مربعی شکل برش دهید.
نکته:
بافت این اسلایس ها خیس و مرطوب می باشد.
پ
ارسال نظر