سالاد شاتوت و طالبی را امتحان کنید
این سالاد یک مهمانی از طعمهای شیرین تابستونه است.
وب سایت آشپزباشی: این سالاد یک مهمانی از طعمهای شیرین تابستونه است.
مواد لازم:
- شاه توت دو پیمانه
- طالبی۱/۲ عدد
- شکر۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل۱ قاشق چای خوری
- رنده پوست لیمو۱/۲ قاشق چای خوری
- آبلیمو۱ قاشق چای خوری
- برگ نعناع ۲ قاشق غذاخوری
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد شاتوت و طالبی:
۱- اگه شاتوت دم دست ندارید از میوههای مشابه مثل تمشک استفاده کنید.
۲- طالبی رو به شکل قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
۳- زنجبیل تازه رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۴- برگهای نعناع رو به شکل نوارهای نازک خرد کنید.
۵- می تونید فیلم تهیه این سالاد رو در اینجا ببینید.
طرز تهیه:
۱- اگه شاتوت دم دست ندارید از میوههای مشابه مثل تمشک استفاده کنید.
۲- طالبی رو به شکل قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
۳- زنجبیل تازه رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۴- برگهای نعناع رو به شکل نوارهای نازک خرد کنید.
۵- می تونید فیلم تهیه این سالاد رو در اینجا ببینید.
طرز تهیه:
شاتوت، برشهای طالبی، شکر، زنجبیل رنده شده، رنده پوست و آب لیمو رو در کاسهای بزرگ با هم ترکیب کنید. روی کاسه رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه کنار بذارید. برای سرو، برگهای نعناع رو خرد کنید و روی سالاد بریزید.
پ
ارسال نظر