۵۸۳۲۲۵
۱ نظر
۵۰۲۷
۱ نظر
۵۰۲۷
پ

قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو

زیبایی این دستور به سادگی هوشمندانه و خوش طعمی اون هست.

وب سایت آشپزباشی: زیبایی این دستور به سادگی هوشمندانه و خوش طعمی اون هست
مواد لازم
  • ماهی قزل آلا
  • روغن زیتونبه میزان لازم
  • نمکبه میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • جعفری ۱ دسته
  • لیمو ۲ عدد
  • کره به میزان لازم
قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو
آماده کردن مواد برای تهیه قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو:

۱- از ۲ عدد ماهی قزل‌آلا هر کدوم به وزن ۳۰۰ گرم استفاده کنید. داخل شکم ماهی‌ها رو خالی کنید. روی پوست ماهی‌ها از هر سمت، حدود ۱۰ برش اریب به عمق نیم سانتی متر بزنید.

۲- پوست یکی از لیموها رو رنده کنید و بعد اون رو نازک ورقه‌ورقه کنید. لیموی دیگر رو از وسط نصف کنید.

طرز تهیه:

۱. گریل فر رو روی حرارت بالا گرم کنید.

2. روی ماهی‌ها روغن زیتون بمالید و به اون‌ها نمک و فلفل سیاه بزنید. داخل شکم ماهی‌ها رو با برگ‌های جعفری و برش‌های لیمو پر کنید.

۳. ماهی‌ها رو به همراه لیموی نصف‌شده روی توری و در سینی فر بذارید. رنده پوست لیمو و تکه‌های کره رو روی ماهی‌ها بذارید. ماهی‌ها رو برای ۶ دقیقه از هر طرف گریل کنید.

4. آب لیموهای کبابی رو روی ماهی‌ها بچکونید و در کنار سالاد میل کنید
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهناز آیتی

    بد نیست درست کنین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج