پاستا بادمجان و قارچ؛ غذای محبوب گیاهخواران
پاستا با بادمجان یک پاستای بدون گوشت و بسیار لذیذ که برای گیاه خواران خیلی مناسب می باشد و به خاطر وجود جعفری تازه در این پاستا عطر بسیار خوبی دارد.
- بادنجان متوسط ۱ عدد
- روغن زیتون (ترجیحاً بودار) ⅓ پیمانه
- گوجه فرنگی خشک شده با روغن ۱ پیمانه
- جعفری ساتوری شده ۳ قاشق غذاخوری
- پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا) ۵۰۰ گرم
- پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن) ۸۵ گرم
1. بادمجونها رو با رنده ی مخصوص رنده کنید. اگه ندارید رشته ایی خرد کنید.
2. روی بادمجونها نمک بریزید تا تلخیش گرفته بشه.یه روش دیگه هم برای گرفتن تلخی بادمجونها اینه که تو یه ظرف اب و نمک درست کنید و بعد بادمجونها رو بریزید توش. فقط یادتون نره که بادمجونها رو بعد از اینکه از اب خارج کردید فشار بدید تا ابش گرفته بشه.
3. قارچ ها رو هم خرد کنید.
4. سیر.رو رنده کنید یا با گوشت کوب له کنید
5. گوجه ها رو هم به چهار قسمت ببرید. یا همون قاچ کنید.
6. تابه رو روی حرارن بذارید نوش کره و روغن بریزید( خود ایتالیایی ها روغن زیتون میریزن) و سیر.رو بریزید و بعد بادمجونها رو بریزید یه مقدار که سبک شد قارچها رو اضافه کنید و تفت بدید
۷. بعد از مقداری تفت دادن رب و نمک و فلفل و ادویه هارو اضافه کنید و بعد آب گوشت رو اضافه کنید. اگه آب گوشت نداشتید مهم نیست یه مقدار آب جوش اضافه کنید.
۸. وقتی مواد به خورد هم رفت گوجه ها رو اضافه کنید. گوجه نباید زیاد بپزه. طبق دستور ایتالیایش.
۱۰پاستای اماده شده رو تو ظرف بکشید و از سس خوشمزه تون روش بریزید میل کنید.
ارسال نظر