۵۸۲۴۴۷
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش

فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

وب سایت آکاایران: فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش
مواد لازم برائ ۴ تا ۶ نفر

  • بادمجان : یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)
  • روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
  • قارچ ( ورقه شده )‌ : ۳۰۰ گرم
  • هویج: یک عدد بزرگ
  • آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
  • رب‌گوجه‌فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
  • لازانیا (خشک ) :‌ ۵۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. به آنها نمک بزنید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
  3. ۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
  4. درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
  5. قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
  6. وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
  7. ظرف فر را چرب کنید.
  8. کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
  9. سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
  10. یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
  11. بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
  12. این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
  13. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

1 - فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
۲ - کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 - مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.
۴ - مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج