طرز تهیه شارلوت پنیری
شارلوت پنیری یک دسر عالی است که پیشنهاد میکنیم در میهمانی ها درست کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسین زاده: شارلوت پنیری یک دسر عالی است که پیشنهاد میکنیم در میهمانی ها درست کنید.
مواد لازم
- بیسکویت سلامت: 10 عدد
- پنیر ماسکارپونه: 300 گرم
- خام صبحانه: 100 گرم
- پودر قند: 3 ق س
- خامه (فرم گرفته): 250 گرم
- پودر ژلاتین: 1 ق س
- آب: یک چهارم پیمانه
- توت فرنگی (خردشده): یک دوم پیمانه
- شکلات میوه ای: 1 بسته
طرز تهیه:
۱. ژلاتین را روی آب پاشیده سپس به صورت بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. خامه را فرم داده و کنار بگذارید پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا یکدست شود.
۲. خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. ژلاتین را در حالی که همزن روشن است به صورت نواری به مواد اضافه کنید. سپس همزمن را خاموش کرده و خامه فرم گرفته و مواد پنیری را با لیسک با هم مخلوط کنید.
۳. توت فرنگی خرد شده را نیز به آن بیفزایید.
۴. قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری را انتخاب کنید دور قالب ورق استات بگذارید.
۵. بیسکویت سلامت را کف قالب بچینید و روی آن با قلمو کمی شیر بمالید. نصف مواد را روی بیسکویت ریخته و سطح آن را صاف کنید. یک لایه دیگر بیسکویت روی آن بچینید و سطح بیسکویت را با شیر مرطوب کنید. بقیه کرم را روی بیسکویت بریزید و دوباره سطح آن را صاف کنید.
۶. شارلوت آماده را یک شب در یخچال بگذارید. سپس از قالب جدا کرده ورق استات را نیز جدا کنید و دور آن شکلات بچینید روی شارلوت را با میوه دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.
نکته:
نکته:
به جای شکلات از لیدی فینگر می توانید استفاده کنید که در این صورت در ابتدای کار باید دور قالب بچینید و سطح داخلی بیسکوییت را با شیر مرطوب کنید.
پ
ارسال نظر